Retail medewerker Concept Store Barcelona

Barcelona

Full-time

Kom werken bij Moco

Vertrouw je op kunst? Ben jij ook helemaal niet van deze wereld en beschik je over buitengewone talenten? Dan doen we een beroep op JOU! Moco Museum neemt mensen aan, dus we zijn op zoek naar gepassioneerde kunstliefhebbers, dynamische individuen en allround supersterren om ons team in Barcelona te versterken!

Het Moco Museum Barcelona, opgericht in 2016 in Amsterdam, opende in 2021 in het hart van El Born, met een breed scala aan inspirerende moderne en hedendaagse kunst van internationaal bekende kunstenaars en rijzende sterren. Kunst van Jean-Michel Basquiat, Banksy, Tracey Emin, JR, KAWS, Keith Haring, Jeff Koons, Yayoi Kusama, THE KID, Guillermo Lorca, Studio Irma, Andy Warhol en meer bieden bezoekers een ongeëvenaarde en onvergetelijke ervaring. Moco Museum wordt aangedreven door een jong, innovatief, dynamisch, ondernemend en hecht team.

Over de Concept Store

Naast de Moco Store, die zich in het Moco Museum Barcelona bevindt, introduceert Moco een gloednieuwe, meeslepende Concept Store naast de deur. De nieuwe Moco Concept Store belicht een meer diverse reeks producten, zoals notebooks, exclusieve prints, officieel gelicentieerde textiel, luxe artikelen, verzamelobjecten en NFT's. De Concept Store is een verhoogde winkelervaring - het is een stapje hoger dan de Moco Store naast de deur. Daarom zijn we op zoek naar ervaren en ambitieuze sales professionals om het team te versterken. Eerdere ervaring is een vereiste. Assertiviteit en passie zijn natuurlijke eigenschappen en je moet blijk geven van een hoge mate van betrokkenheid en productkennis.

De positie

Als Retail Sales Associate voor de Concept Store ben je verantwoordelijk voor alle verkoopactiviteiten en taken van de verkoopmedewerker, van het begroeten van klanten, het beantwoorden van vragen, het aanbieden van assistentie, het voorstellen van artikelen, het verstrekken van meningen en het verstrekken van productinformatie - en dat allemaal in stijl met een glimlach.

Individuele verantwoordelijkheden omvatten het demonstreren van uitstekende klantenservice, verkooptactieken en ervoor zorgen dat de verkoopvloer gevuld is met koopwaar. Wij zijn een verkoop gedreven bedrijf; gedurfd, proactief en ambitieus zijn zijn sleutelelementen bij het solliciteren. Je bent veerkrachtig en als verkoopmedewerker in de detailhandel laat je ze je nooit zien zweten. Presteren onder druk bij een hoge bezoekersstroom met gestelde doelen; motiveert je alleen maar.

De Retail Sales Associate moet betalingen verwerken door aankopen te totaliseren, kassa's en financiële transacties te bedienen en contante en kaartbetalingen te verwerken. De verkoopmedewerkers zijn op de hoogte van promotionele evenementen en sales - je kent ze als je eigen broekzak. Als verkoopmedewerker detailhandel voor de Concept Store, is je professionele houding oprecht en enthousiast, een weerspiegeling van onze toewijding aan onze bezoekers en klanten.

Vereisten voor detailhandelsverkopers

• Uitstekend begrip van verkoopprincipes en klantenservice praktijken
• Minimaal 3 jaar retail ervaring of een soortgelijke functie
• Vaardig in mondelinge Engelse en Spaanse taal; Catalaans is een pluspunt!
• Kennis van klant- en marktdynamiek en eisen
• Solide communicatieve en interpersoonlijke vaardigheden
• Mogelijkheid om te multitasken, met aandacht voor klanten en flexibel te blijven voor de behoeften van het bedrijf
• Vermogen om als onderdeel van een team te werken en initiatief te nemen, onafhankelijk van directe supervisie
• Fysieke eisen: deze houding houdt in dat u gedurende ten minste twee opeenvolgende uren constant moet bewegen, praten, horen, reiken, grijpen en staan. Kan af en toe gepaard gaan met bukken, knielen, hurken en het beklimmen van ladders
• Klantgerichtheid
• Gedijt in een snelle omgeving
• Enthousiast, vriendelijk en energiek met een oprecht verlangen om uitstekende service te bieden
• Beschikbaar om verschillende uren te werken, waaronder vroege ochtenden, avonden, weekenden en nachtdiensten
• Flexibele beschikbaarheid om op verschillende uren te werken, waaronder vroege ochtenden, avonden, weekenden en nachtdiensten
• Geschikt om in Spanje te werken

Vaardigheden en vaardigheden van detailhandelsverkoper

• Geweldige klantenservice
• Uitstekende verkoopvaardigheden
• Organisatie
• Uitgebreide productkennis
• Betrouwbaarheid
• Aandacht voor detail
• Tijdsbeheer
• Team speler
• Interpersoonlijke vaardigheden
• Probleemoplossing
• Trendbewustzijn
• Multitasken
• Inzet

Wat Moco biedt

• Deelnemen aan een jong, hecht, dynamisch team
• Een prachtige werkomgeving in het historische Palacio Cervelló in hartje Barcelona
• Een goed salaris
• Veel personeelsfeestjes en andere leuke dingen ;)

Hoe kan ik solliciteren?

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met bcnjobs@mocomuseum.com met als onderwerp 'Concept Store Sales Associate'. Sollicitaties (CV + Sollicitatiebrief) a.u.b. ter attentie van Michael Hoopman, Merchandise Manager sturen via bcnjobs@mocomuseum.com.

Hoe kan ik solliciteren?