Museum Host / personeel Amsterdam

Moco Facebook Banner BC Nov21

Full/Part-time

Kom werken bij Moco

Vertrouw je op kunst? Ben jij ook helemaal niet van deze wereld en beschik je over buitengewone talenten? Dan doen we een beroep op JOU! Moco Museum neemt mensen aan, dus we zijn op zoek naar gepassioneerde kunstliefhebbers, dynamische individuen en allround supersterren om ons team in Amsterdam te versterken!

Het Moco Museum, opgericht in 2016 in Amsterdam, toont een breed scala aan inspirerende moderne en hedendaagse kunst van internationaal gerenommeerde kunstenaars en rijzende sterren. Kunst van Jean-Michel Basquiat, Banksy, Tracey Emin, JR, KAWS, Keith Haring, Jeff Koons, Yayoi Kusama, THE KID, Guillermo Lorca, Studio Irma, Andy Warhol en meer bieden bezoekers een ongeëvenaarde en onvergetelijke ervaring. Moco Museum wordt aangedreven door een jong, innovatief, dynamisch, ondernemend en hecht team.

De positie
Als Moco Museum Hosts en Personeel zorg je ervoor dat de bezoekers als ambassadeurs vertrekken. Jouw klantenservice, enthousiasme en aanwezigheid geeft hen een onvergetelijke ervaring om opnieuw te bezoeken en hun vrienden en familie aan te moedigen om het museum te bezoeken. De Hosts van het museum en het personeel werken eraan om museumbezoekers een gastvrije omgeving te bieden en informatie en hulp te bieden met betrekking tot tentoonstellingen, terwijl de veiligheid van kunstwerken wordt gewaarborgd.

Verantwoordelijkheden

• Bezoekers verwelkomen en informatie verstrekken over het museum, tentoonstellingen, displays en diensten, maar ook algemene informatie (routebeschrijvingen, toeristische suggesties, enz.)
• Fungeren als eerste aanspreekpunt voor alle vragen van museumbezoekers
• Hosting bij de ingang van de museumpoort om museumbezoekers aan te trekken, te verwelkomen en bij te wonen
• Verkoop/scan tickets en promoot het gebruik van de extra service, audiotour
• Monitor museumgebieden om de tentoonstellingskunstwerken te beveiligen (zorg ervoor dat bezoekers kunstwerken niet aanraken of in gevaar brengen)
• Bewaak ook de netheid en algehele netheid van het museum
• Bied een uitstekende klantervaring door interactie met museumbezoekers en bied een gastvrije en vriendelijke omgeving
• Ontwikkel een uitstekende praktische kennis van de tentoongestelde collecties en tentoonstellingen
• Verantwoordelijk voor het routinematig openen en sluiten van museum
• Assisteren bij speciale functies, evenementen en bezoeken
• Voer indien van toepassing bezoekers- en educatieve rondleidingen door het museum
• Andere ad-hoc taken en taken uitvoeren zoals gevraagd door Duty Managers of Directeur

• Vloeiend in Engels en Nederlands
• Flexibiliteit en beschikbaarheid om ochtend- of avonddiensten en in het weekend te werken (het museum is 365 dagen per jaar 7 dagen per week geopend)
• Goed kunnen samenwerken met anderen (teamplayer)
• Creatief, nieuwsgierig en neemt initiatief
• Uitstekende communicatievaardigheden
• Andere ad-hoc taken en taken uitvoeren zoals gevraagd door Floor Managers of Director
• Eerdere werkervaring in klantenservice is een pluspunt
• Enthousiaste en deskundige en moderne kunst is een pluspunt
• Geschikt om in Nederland te werken

Wat Moco biedt

• Deelnemen aan een internationaal, jong, inspirerend en enthousiast team
• Werken in een prachtige omgeving in een adembenemend monumentaal herenhuis aan het Museumplein in Amsterdam
• Mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen en je ideeën uit te voeren
• Een goed salaris
• Veel personeelsfeestjes en andere leuke dingen - het team weet hoe het moet

Hoe kan je solliciteren?

Voor meer informatie kan je contact opnemen met amsjobs@mocomuseum.com met als onderwerp: Museum Host / Personeel Amsterdam.
Stuur dan je cv + motivatiebrief naar amsjobs@mocomuseum.com.