Where do you want to go?

Amsterdam

Tickets

Barcelona

More Info Tickets

Moco Museum Barcelona

Nederlands           English           Español

 

El 16 d’octubre de 2021, Moco Museum Barcelona va obrir les portes al públic! Aconsegueix les teves entrades ara!

Estrelles de l’Art Modern i Contemporani

Després del seu èxit a Àmsterdam, Moco Museum es reafirma al seu compromís d’exposar obres icòniques d’autors coneguts internacionalment i d’artistes en ple creixement.

Què trobaràs a Moco Barcelona?

El Moco Museum de Barcelona ofereix una varietat d’obres d’art urbà de Banksy en l’exposició Laugh Now.

Moco Masters Modern exhibeix una àmplia gama de peces d’artistes com – Andy Warhol, Jean-Michel Basquiat, Salvador Dalí, Damien Hirst, Keith Haring, KAWS, Yayoi Kusama i més!

Moco Contemporary destaca estrelles de l’art en ascens amb obres úniques com David LaChapelle, Hayden Kays, Harland Miller, Julian Opie, Nick Thomm, Takashi Murakami i més.

A més, Moco Museum compta amb el panorama canviant de la tecnologia i l’art i ho posa de manifest en espais dedicats a l’art immersiu experiencial i digital de teamLab, Les Fantômes i Studio Irma, .

*Exposicions especials – Guillermo Lorca, Banksy, NFT, OsGemeos, teamLab, Studio Irma, i més.

 

Moco Museum Barcelona

Situat al carrer de Montcada 25 de Barcelona (al costat del Museu Picasso). El Moco Museum pren l’espai del Palau Cervelló, una antiga residència privada de la família noble Cervelló, que hi va viure fins al segle XVII. De l’Edat Mitjana al segle XX, va pertànyer a aristòcrates, comerciants i a la reialesa.

L’adquisició d’aquest palau per part del Moco Museum reflecteix la seva primera proposta a la Villa Alsberg (1904) a Àmsterdam – un edifici històric reservat a l’elit privilegiada. Un cop més, el Moco Museum canvia l’atmosfera d’un espai exclusiu per obrir les portes a tothom.

“Representem la veu del poble i confiem en l’art com la via d’ajuda per arribar fins aquí.”
– Kim i Lionel, fundadors del Moco Museum


Assegura les teves entrades ara!

Sigues el primer en visitar la nostra nova ubicació a Barcelona, Espanya! Reserva ara les teves entrades per a la setmana d’obertura!

Reserva entrades Moco Barcelona

Contacta’ns

Si tens alguna pregunta o sol·licitud relacionada amb la premsa, posa’t en contacte amb nosaltres aquí.

Uneix-te a l’equip de Barcelona!

Confiem en l’art (“In art we trust”). Tu també? Uneix-te al nostre equip extraordinari i forma part del nou capítol de Moco a Barcelona! Si t’apassiona l’art, tens un caràcter dinàmic i ganes de revolucionar el món, envia’ns el teu currículum i motivació a jobs@mocomuseum.com.

Sol·licitar ara

Photos © Adrià Goula
Shop Book your ticket now