Where do you want to go?

Amsterdam

Tickets

Barcelona

More Info Tickets

Exposicions del Moco Museum de Barcelona

Nederlands            English            Español

 

El Moco Museum es continua dedicant a exhibir una col·lecció diversa i inspiradora d’art urbà, modern contemporani i únic al públic més ampli possible.

A Barcelona, el Moco Museum organitza exposicions pels nostres estimats Moco Members: una comunitat de ments desafiadores i encuriosides. Moco Museum Barcelona té com a objectiu connectar visitants amb l’art i els missatges que hi ha darrere d’aquest. Reserva aquí les teves entrades.

“Utilitzem el model de museu inclusiu per crear exposicions accessibles que il·luminin, inspirin i potenciïn la nostra comunitat.”

Moco Masters – Modern

Els Moco Masters destaquen per la seva contribució excepcional a l’art, la cultura i la societat. Inspirats en el passat, però basats en el present, creen art que evoca el futur. Com a visionaris, ocupen les primeres línies com a líders.

Fem homenatge a cada mestre per tenir una visió única. S’atreveixen a canviar el nostre món i creen obres que esdevenen atemporals. Aquestes grans figures representen la veu del poble i defensen les nostres ments encuriosides amb imatges icòniques recognoscibles. Les trobes a tot arreu. Han configurat la nostra consciència col·lectiva: els seus noms, el seu art i les seves idees estan integrats a la nostra vida quotidiana. Andy Warhol, Jean-Michel Basquiat, Salvador Dalí, Damien Hirst, Keith Haring, KAWS, Yayoi Kusama i la llista continua. Tots ells icones de l’art. Els Moco Masters han inspirat infinitat de generacions i ha unit als amants de l’art de tot el món.

Moco Masters – Contemporani

Els artistes contemporanis de Moco són la propera generació de mestres, deixant la seva empremta ara. David LaChapelle, Hayden Kays, Harland Miller, Julian Opie, Nick Thomm, Takashi Murakami i més.

En un món ansiós i trepidant, és difícil definir quina és la veritat. Els artistes contemporanis de Moco desafien la norma i ens conviden a reflexionar-nos i qüestionar-nos el món que ens envolta. Més enllà de l’ara, són les veus modernes del demà, les que estan a punt d’inspirar la propera generació. El seu art atrau al nostre activista interior, activa els nostres sentits i ens capacita per liderar amb entusiasme. Els artistes contemporanis de Moco impacten en el nostre entorn, des de la política i el medi ambient fins a la societat i la cultura popular; no només s’uneixen al joc, sinó que el canvien.

Banksy

No autoritzada per Banksy ni comissariada en col·laboració amb l’artista: és un homenatge a un dels millors artistes del nostre temps. El Moco Museum presenta una selecció diversa d’obres al llarg de la seva notable carrera. Totes les seves obres exposades han rebut un certificat d’autenticitat de Pest Control, l’única entitat oficial que verifica les obres de l’artista. Experimenta l’atractiu de Girl with Balloon, una icona d’art urbà. Observa els primers exemples de la sèrie Crude Oils que exposen el coneixement secret de l’artista sobre la història de l’art. Contempla el mirall crític a la societat moderna a través de micos, rates, policies i elements de vigilància que ens conviden a reflexionar.

Art immersiu digital: teamLab, Les Fantômes i Studio Irma

Els espais d’exposició de teamLab, Les Fantômes i Studio Irma exploren les infinites possibilitats de l’art digital.

Les habilitats digitals i la tecnologia d’experiència immersiva es desenvolupen a la velocitat del llamp. Sorgeixen nous mons que ens comprometen i ens transporten deixant una impressió inoblidable. El públic mundial ha adoptat aquest nou mitjà artístic ja que dona suport a noves formes de connexió. Moco Museum dona suport a aquest enfocament immersiu per crear entorns multisensorials que elevin i potenciïn la vostra experiència museística. Els espais d’exposició de teamLab, Les Fantômes i Studio Irma exploren les infinites possibilitats de l’art digital.

NFT

El primer espai expositiu d’Europa dedicat al fenomen NFT. El Moco Museum reuneix una selecció d’NFT dels artistes digitals més pioners del món de l’art. Aquestes obres atípiques i úniques expressen el futur de l’art digital.

“Non-fungible tokens” (NFTs) són actius criptogràfics que assignen la propietat de manera digital. Millor dit, són excepcionals i singulars i no es poden reproduir fàcilment. Tot i que qualsevol persona els pot visualitzar o descarregar, només el comprador pot reclamar la propietat. Les NFT han canviat la forma de compravenda i ara és el futur de l’art digital. Per tant, quan es tracta del que es pot crear i vendre com a NFT… el límit no existeix.

Guillermo Lorca – Esplendor de la Noche

El Moco Museum Barcelona presenta amb orgull l’Esplendor de la Noche de Guillermo Lorca, la primera mostra individual europea de l’artista xilè contemporani. Comissariada per Simon de Pury, subhastador llegendari, comerciant d’art i una de les figures més importants del món de l’art.

Gats gegants amb ulls grocs, noies angelicals i criatures desconegudes conformen el fascinant i delicat món de Guillermo Lorca. Barrejant màgia i realisme, el jove artista xilè crea pintures a l’oli a gran escala, carregades de narracions surrealistes i seqüències oníriques. Dins de cadascuna de les seves escenes plenes de drama, hi ha un fosc equilibri de poder i competència entre la natura i la humanitat. Bellesa, terror, desitg, temor, luxe, paranoia i plaer conformen Esplendor de la Noche.

Shop Book your ticket now